MARK HAAGEN

be your own mind body 

Ik ben Mark Haagen.

Na een 4 jarige HBO opleiding waarbij ook Westerse medische basiskennis (anatomie, fysiologie en pathologie) aan de orde komt, mag ik mezelf natuurgeneeskundig shiatsu therapeut noemen.

Maar zelf miste ik de puntjes op de "i" in de behandelingen. Daarom ben ik mij meer gaan verdiepen en ben ik inmiddels TRM Coach, oftewel Triggerpoint Reset Methode Coach.


Nieuwe technieken

Wat de behandeling die je krijgt anders maakt dan wat je tot nu toe gewend bent, is dat ik o.a. dankzij nieuwe technieken uit de Triggerpoint Reset Methode spierknopen (triggerpoints) direct kan laten smelten, zonder daarbij gebruik te hoeven maken van stevige/pijnlijke massage en/of naalden (dry needling). 

Er is meer mogelijk

Tijdens mijn werk bij de patiënten in mijn praktijk heb ik gemerkt dat er veel meer mogelijk is dan wat de meeste mensen denken. 

  • Veel 'chronische' klachten kunnen gewoon blijvend opgelost worden;
  • Behandelingen van de fysiotherapeut zijn vaak te kort en/of te eenzijdig
  • Revalidatie na een operatie kan veel sneller en effectiever!


De TRM (Triggerpoint Reset Methode)

De methode bestaat uit spierontspannende voorbereidende opdrachten, het uitschakelen van pijnlijke plekken en mentale coaching.


Ik ben op een eerlijke, allesomvattende manier naar mezelf en naar mijn schouderklacht gaan kijken, met resultaat! Dankzij deze nieuwe manier van werken heb ik ervaren dat langdurige rugpijn blijvend opgelost kan worden! 


Iets voor jou?

Als jij iemand bent die klaar is om in korte tijd, flinke stappen te zetten op het gebied van je gezondheid, dan ben je bij mij aan het juiste adres. 

Wil jij weer de regie over je gezondheid en gewoon de beste behandeling met het beste resultaat? Vraag dan nu een vrijblijvend adviesgesprek aan.